Onko kaikki vielä vaiheessa ja kampanjan pitäisi olla jo livenä?

Suunnittelemme laadukasta B2B-sisältöä ostopäätöksiin vaikuttaville päättäjille kaikissa muodoissa ja eri kanavissa julkaistavaksi. 

Sisällöntuotantoa vauhdilla ja vatvomatta

Laadukkaalla sisällöllä herätät kiinnostuksen, opastat, aktivoit ja muistutat. Suunnittelemme sisältöä eri muodoissa ja eri kanavissa julkaistavaksi. Huomioimme sisällöntuotannossa päättäjäprofiilit ja ostoprosessin vaiheet.

Luomme sisältöjä joustavasti satunnaisista tarpeista aina kampanjakokonaisuuksiin ja jatkuvaan julkaisemiseen. Vahvuuksiamme ovat syvällinen liiketoimintojen ymmärrys ja kysyntää luovan sisällön tuottaminen.

 

Mainos7

Asiakkuusmarkkinointipalvelumme

Asiakkuusmarkkinoinnin keinoin tavoitamme asiakasyrityksesi ja niiden päättäjät. Kohdennamme markkinointia ostopäätöksiin vaikuttaville ihmisille monikanavaisesti ja pitkäjänteisesti. Otamme huomioon asiakkaan ostoprosessin eri vaiheet. Tavoitamme, aktivoimme ja sitoutamme heidät ja tuotamme näistä yrityksistä tehokkaasti liidejä.

Lue lisää MicroMedian markkinointipalveluista...

Ota yhteyttä!

Myyntimme on sinuun yhteydessä.

TUTUSTU

calendar (1)

Varaa aika!

Varaa tapaamisaika sekä sovitaan seuraavista askelmerkeistä!

VARAA AIKA

Mitä meistä kerrotaan?

Teemme töitä tulosten eteen. 
Chilit_Micromedia

Olen todella tyytyväinen yhteistyöhömme MicroMedian kanssa. Tiimi on sitoutunut ja saa kiinni ideoistamme joskus omaakin ajatusta nopeammin. Työnjälki on ollut aina priimaa ja nopea toiminta pääsee yhä yllättämään. Ehdoton suositus.

Virpi Toiviainen
Markkinointipäällikkö
Chilit Oy

KNAUF_Micromedia

Markkinointiyhteistyömme on jatkunut jo useita vuosia. Sieltä on aina löytynyt ammattitaitoista apua, olipa kyse tuotteen lanseerauskampanjasta tai esitteiden ja oppaiden tuotannosta. Olemme tyytyväisiä ripeään ja luotettavaan palveluun.

Juho Ristimäki
Commercial Director
Knauf Oy

LATAA OPAS
Micromedia_Opas_Asiakkuusmarkkinointi_Page_01-768x1086

Varaa aika!

Varaa tapaamisaika sekä sovitaan seuraavista askelmerkeistä!

Joona_Kapanen_Micromedia
Joona Kapanen
+358 44 022 0689
joona.kapanen@micromedia.fi

 

VARAA AIKA

Ota yhteyttä!

Myyntimme on sinuun yhteydessä.